Zeewolde: overwinteren

Na de succesvolle periode afgelopen winter met de komst van Varend Erfgoed in de haven van Zeewolde, wordt er ook komende winter weer uitgekeken naar een aantal eenheden van het Varend Erfgoed. Varend Erfgoed zijn de schepen, die als ‘actief” zijn geregistreerd bij het Register Varend Erfgoed Nederland.

De periode, dat men in Zeewolde kan liggen, start in het najaar van 2023 vanaf: 1 oktober en duurt tot en met 31 maart 2024. U kunt dan gedurende een aantal weken in Zeewolde doorbrengen. En aan u is de keuze, u verblijft 1, 2 of meer weken in deze haven, waar voor stroom (max 10 amp.), sanitair, drinkwater (op afspraak) en afvalafgifte wordt gezorgd. Dus als een eigenaar van een Varend Erfgoed schip de winter weer eens anders wenst door te komen dan kunt u dat doen in de haven van Zeewolde.

De regeling is ongewijzigd: Schepen kunnen zich onder vermelding van het Register nummer aanmelden met een foto via een mail aan ijsbreker.walvis@kpnmail.nl Gemeente Zeewolde heeft de regie, dus de beoordeling is aan de gemeente, die daarbij wordt geadviseerd door een tweetal Erfgoed-kenners.

Geplaatst in Registers.