Werkzaamheden aan het register RVEN in volle gang

voorbeeld-qr-code

Aanpassing Register

Zoals ongetwijfeld bekend zal zijn, staan de schepen die zich sinds 1995 in het Register zijn geregistreerd sinds vorig jaar augustus op de website  http://www.rven.info
Sinds eind 2015 wordt er vrijwel continue gewerkt aan het bijplaatsen van foto’s op de website, doch met meer dan 3000 geregistreerde schepen is dat een forse klus.
Op de startpagina staan per schip 3 foto’s klein afgebeeld als men op “meer informatie” klikt, dan staan daar de foto’s wat groter op + een historische foto van het schip indien aanwezig en bruikbare foto.

Op deze tweede pagina de bijzonderheden en als service van het Register tevens per schip een eigen
QR code, deze kunt U aanklikken en verplaatsen en/of kopiëren voor eigen gebruik / naar een nieuw tabblad.
De QR code kunt U vrij gebruiken of op Uw mobiel, of om afgedrukt aan boord op te hangen of op Uw eigen briefpapier of visitekaartje mee te versieren, dan heeft U immers Uw schip altijd bij U.

Vanwege het vele werk wat hieruit voortvloeit, is het Register deels aangepast.
De schepen, die varen met een “actieve” pas hebben de gegevenspagina er inmiddels allemaal achter hangen, echter schepen die varen met een verlopen pas of die na de eerste registratie de inschrijving niet geheel hebben doorgezet kennen alleen een plaats op de alfabetische lijst.

Wanneer U als eigenaar een gegevenspagina wilt activeren, dan kunt U contact opnemen met het Register via e-mail : register@fven.nl- er wordt dan samen met U bekeken, hoe we zo’n verzoek kunnen oplossen.

Naar verwachting zullen alle schepen met een “actieve” pas aan het einde van dit jaar allemaal zijn voorzien van de foto’s op de webpagina’s.
Vindt U een foto niet mooi of heeft U een actuelere, deze dan graag als .jpg extensie inzenden aan genoemd e-mail adres.
Ook willen we graag de juiste historie van Uw schip publiceren.
Indien gewenst kunt U ook deze toezenden, zodat wij Uw teksten kunnen publiceren.
Graag wel in een Word document toezenden.

Wij zien Uw reacties tegemoet.

De Register Commissie RVEN/FVEN.

Geplaatst in Registers, RVEN en getagd met , .